Громадські слухання

2021-06-23

23 червня 2021р. у приміщенні Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч педагогічного та батьківського колективів з міським головою Віталієм Драганом, начальником відділу освіти Оксаною Тартачною та їхніми заступниками з питання створення Красносільського опорного закладу загальної середньої освіти.

Перед початком зустрічі гості , оглянувши територію школи та навчальні приміщення, зробили висновок, що заклад відповідає всім вимогам: є шкільний автобус для підвозу дітей, два кабінети інформатики, дві інтерактивні дошки, їдальня забезпечена всім необхідним технічним обладнанням.

Перед присутніми виступила директор закладу Рябоконь В.І., звернувшись до батьків з подякою за допомогу у ремонті класних кімнат та небайдужість до шкільних проблем.

Оксана Тартачна пояснила , чому наш навчальний заклад набуває статусу опорного, ознайомила з вимогами щодо його створення, розповіла про діяльність філій, які є передумовою створення опорного закладу.

Віталій Драган підсумував результати зустрічі, розповівши про фінансове забезпечення сільської громади за рахунок оподаткування земельних ділянок та відповідно збільшення надходжень місцевих бюджетів. Освіта для самоврядування є одним з основних завдань. Не тільки тому, що потребує найбільше коштів, дає місце праці значній кількості мешканців та стосується усіх громадян. Освіта – інвестиції у майбутнє. Кожен хоче, щоб його дитина самореалізувалася, була успішною у подальшому житті. Власне у цьому полягає розпочата реформа освіти, яка ставить дитину у центрі уваги, дбає про її розвиток, змушує думати про те, як мотивувати до якісного навчання. Утворення об’єднаних територіальних громад, впровадження прямих бюджетних стосунків є шансом для серйозної модернізації шкіл.

Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері, присутні з розумінням сприйняли рішення щодо створення опорного закладу, адже це дасть змогу сільським учням навчатися в належних умовах та здобувати якісні знання.

«Заради майбутнього наших дітей, підтримавши реформу в галузі освіти, ми зможемо побудувати ефективну систему освіти», - переконана директорка Красносільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

СлуханняСлуханняСлухання

Кiлькiсть переглядiв: 262

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930