Красносільський опорний заклад загальної середньої освіти
  •  
  •  
  •  

ЛАСКАВО ПРОСИМО!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

Школа



ОГОЛОШЕННЯ

9 червня 2023 року о 10.00 у фойє Красносільського ОЗЗСО відбудеться звіт директора про роботу за 2022-2023 навчальний рік. Запрошуються всі працівники закладу, представники від філій, члени батьківських комітетів класів, представники громадськості.


/Files/images/завантаження.jpg


/Files/images/vyskovy_stan/Головна.jpg


Громадські слухання з приводу створення Красносільського опорного закладу середньої освіти

Слухання



23 червня 2021р. у приміщенні Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч педагогічного та батьківського колективів з міським головою Віталієм Драганом, начальником відділу освіти Оксаною Тартачною та їхніми заступниками з питання створення Красносільського опорного закладу загальної середньої освіти. Детельніше дивіться тут


Оголошення.

У середу (23.06.21) в приміщення Красносільського ЗЗСО І-ІІІ ст. о 15.30 відбудуться громадські слухання з приводу створення Красносільського опорного закладу середньої освіти. Запрошуємо до участі всіх працівників школи, батьків учнів та жителів села. Усі повинні мати при собі паспорт для проходження процедури реєстрації.


Увага!

Оголошено переможців Конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти


Шановні школярі, учителі, батьки, випускники!

Сердечно вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника.
/Files/images/дзвінок.jpgСьогодні ми пере­гор­та­ємо ще одну сторінку шкільного життя. Для одинадцятикласників малиновий передзвін шкільного дзвоника не лише стає сим­волом прощання з дитинством, а й відкриває дорогу в незвіданий світ само­стій­но­сті та зрілості. По­пе­ре­ду у Вас, дорогі випускники, – нові вершини й до­сягнення. А головне – непросте життя, у якому щодня до­ве­деться робити важ­ливий вибір, від­стоювати власні думки й відповідати за при­йня­ті рішення.
Для наймолодших та учнів середніх класів свято Останнього дзвоника зна­ме­ну­ється початком улюблених канікул. Прийшла по­ра дітям, учителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде ра­дісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.
Бажаємо Вам миру й до­б­­ра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій.
Адміністрація школи

Увага!

Оголошення про проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади



/Files/images/image.png

Дорогі школярі!
Шановні педагоги та батьки наших учнів!
Прийміть найщиріші вітання з Днем знань
і початком нового навчального року!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Він завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, Ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Шановним батькам зичимо терпіння, виваженості та мудрості. Бажаємо усім міцного здоров’я, невичерпної енергії та оптимізму!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Успіхів Вам, дорога наша шкільна родино!

День Незалежності


День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2020 році наша країна святкує вже 29-ту річницю своєї незалежності. В цей день згадують усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякують тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба.

Це дійсно велике національне свято нашої державності яке передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши серйозні випробування, створила свою незалежну державу. Поступово наша країна стає частиною європейської спільноти й рівноправним членом міжнародних організацій. Тож нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Щиро вітаємо усіх із визначним святом – Днем Незалежності України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичимо Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя!



Дорогі випускники 2020 року!

Цьогоріч випускне свято у вас особливе. Причиною цього є не дуже приємні обставини, і нам би хотілось, щоб це свято відбулося по-іншому. Та ми вимушені обійтися без традиційних урочистостей, аби не ризикувати вашим здоров’ям.

Сподіваємося, що роки, які промайнули в стінах рідної школи, були для вас яскравими і незабутніми, а теплі почуття, приємні спогади і позитивні емоції залишаться з вами назавжди.

Зі святом, дорогі випускники! Нехай знання, отримані в Красносільській школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у житті! Бажаємо розсудливості і сил для подальшого дорослого життя. Будьте гідними і справедливими. Любіть життя і робіть по совісті. Божого вам благословення, щедрої долі і вірних друзів!

Випуск


Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
/Files/images/unnamed.png Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни!
Бажаємо всім учителям, учням, випускникам та їх батькам наснаги для втілення мрій, віри і впевненості у завтрашньому дні, здоров’я і благополуччя, успіхів і досягнень у достойних справах!


Запрошуємо Вас переглянути наше дистанційне Свято останнього дзвоника

Адміністрація школи


ГОЛОВНЕ ПРО «КОРОНАВІРУС»

«Коронавірус» (офіційна назва – вірус nCov-2019) викликає гостре інфекційне захворювання під назвою COVID-19.
Хто найбільш сприйнятливий до інфікування?

– Люди похилого віку. – Люди із захворюваннями імунної системи, набутими чи вродженими імунодефіцитами. – Люди з хронічними захворюваннями дихальних шляхів та легень.

Як передається вірус?

– Повітряно-краплинним шляхом: при розмові, чханні, кашлі, або на слизові ділянки тіла через брудні руки. – Зараження може відбуватись при безпосередньому контакті з хворою людиною або ж при потраплянні в руки предметів, на яких є «живий» вірус.

Скільки часу живе вірус за межами тіла людини чи тварини?

– Від 1 до 24 годин, в залежності від вологості та температури.

Які симптоми COVID-19?

– Підвищення температури тіла. – Головний біль. – Ускладнене носове дихання. – Кашель. – У окремих випадках — діарея, кон'юнктивіт (почервоніння, подразнення очей, сльозотеча).

Який інкубаційний період захворювання (період, протягом якого в інфікованої людини з'являються ознаки хвороби)?

– До 14 днів.

Які основні правила безпеки?

– Уникайте місць великого скупчення людей. – Старайтесь не користуватися громадським транспортом та таксі. По можливості пересувайтесь або власним транспортом, або пішки. – При розмові з людьми, за можливості, тримайте дистанцію – 1 метр. Утримайтеся від вітання рукостисканням. – Мийте руки щоразу після контакту з грішми, дверними ручками, предметами загального користування, а також після повернення з вулиці. Для миття рук використовуйте рідке мило. – Не торкайтесь немитими руками очей, рота. – Обробляйте руки після миття, робоче місце, дисплей телефону антисептиком. Використовуйте антисептики з відсотком спирту не менше 70%. – Піддавайте ретельній термічній обробці м’ясо, рибу, яйця, молочні продукти. Відмовтесь від покупки продуктів на стихійних ринках. – Відмовтесь від відвідування закладів громадського харчування. – При контакті з людиною, що має симптоми ГРВІ, наполягайте на наявності маски у неї, а також одягайте маску самі (лише в цьому випадку використання маски здоровою людиною є виправданим). Маску змінюйте щогодини. – Проводьте контроль температури тіла щовечора. – Збільшіть кількість теплого пиття. Споживайте продукти багаті вітаміном С. – Обмежте спілкування з людьми, що в останні 14 днів повернулись з країн, де є спалах інфекції.

Що робити, якщо запідозрили у себе захворювання?

– При найменших проявах симптомів – залишайтесь вдома, не йдіть самостійно в поліклініку, але терміново повідомте свого сімейного лікаря або викличте бригаду швидкої допомоги, попередивши диспетчера про симптоми. – Не займайтеся самолікуванням. – У жодному випадку самостійно не купуйте і не приймайте «профілактично» противірусні препарати, антибіотики чи імуностимулятори. Ви лише зашкодите собі.

Як не спричинити або не піддатись на паніку?

– Читайте, сприймайте та розповсюджуйте інформацію про поширення захворювання лише з надійних джерел. – Будьте гуманними, не піддавайтесь емоціям, заспокоюйте тих, хто піддався паніці.


З нагоди ВЕЛИКОДНІХ СВЯТ учнівське врядування проводить челенджі:


/Files/images/chelendj/smakota.jpg/Files/images/chelendj/velikden.jpg


Заходи

У цьому розділі немає заходів.

Всi заходи

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Серпень 2022 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031